Mammut XT: extrém magasság, extrém falvastagság

A XXI. század zsaluja

Magasházak építésénél és nehézipari műtárgyak területén gyakran komplex kihívásokkal kell szembenézni, amelyek néha egyedi és teljeskörű megoldásokat kívánnak. Ott, ahol rövid a daruzási idő, kevés a hely és bonyolult a feladat, a siker nem annyira a "mivel"-en, mint inkább a "hogyan"-on múlik. A MEVA, a zsaluzatok gyártása és forgalmazása terén szerzett nagy tapasztalattal kínálja ezen építkezésekhez az extrém falmagasságot és extrém falvastagságot is bíró Mammut XT zsalurendszert.

Az újdonságnak számító Mammut XT rendszerrel a MEVA új dimenziókat nyitott és folytatta a 100 kN/m2-es zsaluzatok sikertörténetét. A Mammut XT minden építési helyszínen bizonyítja magas fokú gazdaságosságát a magas- és mélyépítésben, valamint a mérnöki létesítményeknél egyaránt.
Minden építkezés más, és minden projekten mások a zsaluzattal szemben támasztott követelmények. A Mammut XT ehhez nyújtja az ideális alapot, mert a rendszer variálható, és jól illeszkedik minden feladathoz. Az integrált kombi átkötési hely átállításával, egy kézmozdulattal három átkötési mód között választhatunk. Minden elem szimpla- és kontraoldali zsaluként is bevethető átszerelés nélkül, ezzel jelentős időráfordítás takarítható meg, és egyszerűsödik a logisztika is.

Magasat, de gyorsan!
A rendszerrel a nagyfelületű zsaluzás egyszerre rugalmas és egyszerű. A Mammut az igazán nagyteljesítményű, gazdaságos megoldás a nagyformátumú moduláris építésben. Ezzel a falzsalu rendszerrel hatékonyabban lehet dolgozni, hiszen 30 %-kal rövidebb a zsaluzási idő és látványosan kevesebb alkatrész szükséges hozzá.
Egyik nagy előnye, hogy nincs szükség elő- és utószerelésre, ha kétoldali átkötésről egyoldalira váltana a szakember, továbbá a kombi átkötési hely a keretbe integrált, nincsenek elvesző elemek. A rendszerben nincs szükség a másik oldali csuklós tányéros anyára, így a tartozékok száma 50%-kal csökkenhet, ráadásul a kiegészítők felszerelése sokkal egyszerűbb a Mammut XT esetében, hiszen minden keresztborda funkciós borda, mely behegesztett DW menetet tartalmaz. Az elemek stabil és jól illesztett rögzítése és beállítása MEVA zsalukapoccsal és néhány kalapácsütéssel történik.

A MEVA acélkeretes falzsaluk profilvastagsága, ebből adódó kiemelkedő terhelhetősége, az évtizedek óta alkalmazott műanyag zsaluhéj legendás kopásállósága, a tüzihorganyzott felületkezeléssel bizonyítottan olyan tartósságot kínál a zsalueszközök tulajdonosának, amellyel ténylegesen több generáció is dolgozhat a jövőben.

További információ: www.meva.hu